Security

Waarom maatwerk software voor alarm- en beveiligingssystemen?

Bij alarmmeldingen gaat het vaak om seconden. Als er een melding is, moet er onmiddellijk gereageerd kunnen worden op basis van de juiste gegevens. Maatwerk software voor alarm- en beveiligingssystemen is dan een betrouwbare oplossing.
 

Ontwerp software voor alarm- en beveiligingssystemen

Alarm- en beveiligingssystemen mogen nooit falen. Dat stelt hoge eisen aan de software. Wij ontwerpen en bouwen de software zorgvuldig en zorgen voor voldoende ingebouwde beveiligingen die ervoor zorgen dat er geen data verloren gaan. We stellen criteria vast waarbinnen de relay server moet opereren. Komen er een of meerdere waardes buiten hun criteria dan gaat er direct bericht uit naar de beheerder van het systeem.
 
De maatwerk software voor beveiligingssystemen van Sync in Code bestaat standaard uit 3 niveaus:
  • server;
  • system;
  • user.
     

Voordelen van maatwerk software voor beveiligingssystemen

Met maatwerk software zorgt u voor een verbinding tussen uw alarm- of beveiligingssysteem en een mobiele- of internettoepassing. Wij configureren het systeem zodanig dat het perfect aansluit op uw omstandigheden. We installeren het systeem bijvoorbeeld op een dedicated server bij u in huis. Dit systeem is dusdanig ontwikkeld en ingericht dat het zeer snel de berichten van de centrale decodeert, omzet en verstuurt naar externe servers. Op deze servers kunnen websites draaien of mobiele apps mee gevoed worden.
 

Een praktisch voorbeeld van maatwerk software voor beveiligingssystemen

Een fysieke rookmelder in een winkel detecteert rook en stuurt een signaal naar de alarminstallatie. Of de temperatuur van een koelinstallatie stijgt boven de maximumwaarde. De software ontvangt het signaal en vertaalt dat aan de hand van het protocol in een bericht naar een mobiele applicatie. Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat de beheerder binnen enkele seconden een melding ontvangt op zijn mobiele telefoon.
 
Wilt u meer weten over het ontwerpen van maatwerk software voor alarm- en beveiligingssystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Andere diensten

Post adres:
Kerkstraat 13
6606AJ Niftrik
 
Copyright © 2019 Sync in Code