Process workflow

Wat is een process workflow eigenlijk?

Een process workflow is een voorgedefinieerd en herhaalbaar werkpatroon binnen een organisatie. Een workflow beschrijft een werkwijze waarin medewerkers of een geautomatiseerd systeem in een vaste volgorde de benodigde handelingen uitvoeren. Met process workflow tools en software kunnen mensen en computersystemen effectief worden ingezet. Sync in Code ontwikkelt process workflow management tools en workflow management software.
 

Workflow software development

Een geïntegreerd workflow/scheduling systeem is een systeem waarmee zowel de gebruiker als het systeem zelf taken kan laten uitvoeren op basis van een in te stellen schema. Dit kan op allerlei verschillende manieren, bijvoorbeeld op specifieke dagen of op ‘herhalende momenten’ (uur, dag, week, maand). Denk aan:
  • Scheduling for users to schedule task like file export, e-mail and data processing
  • Re-ocurring processes
  • Weight based priorities
 

Feilloos en efficiënt dankzij workflow management software

Dankzij workflows gaan dagelijkse processen in de organisatie feilloos en efficiënt. Met workflows kan een organisatie processen automatiseren en monitoren. Hierdoor kan het management betere beslissingen nemen en houdt het meer tijd over voor belangrijke zaken. Veel systemen zijn voorzien van standaard meegeleverde workflows, maar vaak zijn die niet toereikend voor een specifiek bedrijf en is een maatwerkoplossing voor de process workflow noodzakelijk.
 
De experts van Sync in Code op het gebied van workflow software development analyseren uw process workflow, adviseren over mogelijke verbeteringen en ontwikkelen de benodigde workflow management tools en workflow management software waarmee u uw organisatie efficiënter maakt.
 

Workflow management software

Sync in Code richt zich op het ontwikkelen van workflow management tools en software voor geautomatiseerde systemen. Het systeem ontvangt een nieuwe melding en analyseert en verwerkt die melding volkomen automatisch.
 
Wilt u meer weten over de ontwikkeling van workflow management tools en workflow management software? Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Andere diensten

Post adres:
Kerkstraat 13
6606AJ Niftrik
 
Copyright © 2019 Sync in Code