Data processing

Data processing voor het automatisch verwerken van gegevens

Data processing is een geautomatiseerde manier om grote hoeveelheden gegevens automatisch te verwerken. Verwerkt u grote hoeveelheden data? En gebeurt dat nog (deels) handmatig? Dan is data processing een goede manier om dat proces te optimaliseren.
 

Data processing nodig?

Heeft u te maken met veel (verschillende) data in uw bedrijfsprocessen? En wilt u van die data nuttige informatie maken? Dan is data processing de oplossing. Wij hebben ruime ervaring met het verwerken van grote hoeveelheden data. We hebben hiervoor processen lopen die continu data verwerken en statussen controleren. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij uw data direct of gescheduled verwerken.
 

Ontwerp en design van de dataverwerkingsmethode

Ieder bedrijf, ieder proces is anders. Dat vraagt om een goede analyse en advies over de beste dataverwerkingsmethode (data processing). Is dat duidelijk, dan volgt het ontwerp en design van de data processingmethode. Gaat het om het inlezen van duizenden artikelgegevens van de leveranciers van uw webwinkel? Over binnenkomende data van een online survey campagne? Of om de data van een alarminstallatie? De specialisten dataverwerking van Sync in Code staan voor uw klaar.
 

Opties van data processing

  • Near realtime verwerken van grote hoeveelheden gegevens.
  • Data verrijking met gegevens van derden.
  • Toepassen van regels en filters (business rules).
  • Ontdubbelen, sorteren, groeperen, splitsen en samenvoegen van data.
  • Processing over datasets van 50M.
 

Data processing uitbesteden

Door uw data processing uit te besteden aan Sync in Code weet u zeker dat uw gegevens in goede handen zijn. Ons team heeft jarenlange ervaring in dataverwerking. Onze experts dataverwerking zorgen voor het beste ontwerp dataverwerkingsmethode. Ook voor complexe dataverwerkingsmodellen kunt u bij ons terecht.
 
Wilt u meer weten over data processing en hoe wij zorgen voor een optimale dataverwerking?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

 

Andere diensten

Post adres:
Kerkstraat 13
6606AJ Niftrik
 
Copyright © 2019 Sync in Code