Campaign management

Wat is geautomatiseerde campaignmanagement software?

Met geautomatiseerde campaignmanagement software en geautomatiseerde contractmanagement software optimaliseert u (internationale) campagnes vanuit één systeem. U vermindert hiermee de kans op het maken van fouten. Een ander voordeel van campaign management platforms en software is dat u alle gegevens overzichtelijk bij elkaar heeft. Door het instellen van filters, alerts, tags en historie tracking verkrijgt u alle relevante informatie. Hierdoor kunt u gefundeerde beslissingen nemen over uw lopende campagnes.
 

Maatwerk in campagne management systemen en contract management systemen

Sync in Code is expert in maatwerk voor geautomatiseerde campaign management software en contract management systemen. Wij ontwikkelen en maken applicaties voor campagnes en contracten waarop het systeem al zijn processing baseert. Aan de hand van de verschillende configuraties onderneemt het systeem ook verschillende acties. Door middel van de configuratie wordt bepaald hoe en welke data er wordt bewerkt en of deze data intern wordt gebruikt of naar externe systemen wordt gestuurd.
  • Conditiegebaseerde schermen.
  • Actuele status weergaven.
  • Data processing op basis van actuele contractstatus.
  • Geautomatiseerde contractstatus en contract flow op basis van alle afhankelijke subonderdelen.
 
Wilt u meer weten over geautomatiseerde campaign management software en geautomatiseerde contract management software? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Andere diensten

Post adres:
Kerkstraat 13
6606AJ Niftrik
 
Copyright © 2019 Sync in Code