Datamodeling

Ontwikkeling datamodellen

Een datamodel (of: gegevensmodel) beschrijft hoe de gegevens in een informatiesysteem zijn gestructureerd.
 
Een programma zoals Access is een voorbeeld van een plat datamodel. Dit zijn eigenlijk een paar eenvoudige tabellen. Alle gegevenselementen in een kolom bevatten gelijksoortige waarden, terwijl alle elementen van een rij aan elkaar gerelateerd zijn. Hoewel veelgebruikt is Access geen goede en bruikbare oplossing als er grote hoeveelheden gegeven ingevoerd en verwerkt moeten worden. Hetzelfde geldt ook als er regelmatig dezelfde data-analyse handmatig gedaan wordt. Vaak gaat het dan om gegevens die ook nog eens snel en eenvoudig toegankelijk moeten zijn. De ontwikkeling van datamodellen is absoluut noodzakelijk voor iedere volwassen applicatie.
 

Data modeling begint bij analyse bedrijfsprocessen

De ontwikkelaars van datamodellen bij Sync in Code hebben verstand van bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen zij uw processen uitstekend analyseren en samen met uw team de beste datamodellen en datastructuren ontwerpen. Die gecombineerde kennis van bedrijfsprocessen en data model design zorgt voor een goede samenwerking in het team waardoor het ingewikkelde proces van het ontwerpen van data modeling software beter en sneller verloopt. Ontwikkeling van datamodellen zoals het hoort!
 

Ontwikkeling datamodellen: Data modeling op maat

Met data modeling op maat krijgt u design data structuren die exact zijn afgestemd op de behoeften in uw organisatie. Aan de hand van uw wensen en bedrijfsprocessen maken wij datamodellen die er op gericht zijn om efficiënt data op te slaan en daarnaast ook geoptimaliseerd zijn voor processing.
 

Data model design door Sync in Code

Ontwikkeling van datamodellen door Sync in Code betekent:
  • Uw wensen en processen staan centraal.
  • Grondige analyse van uw bedrijfsprocessen.
  • Gegevens modelering.
  • Opslag van actieve datasets t/m 500M.
  • Altijd rekening houdend met de dataopslag en de data processing.
  • Op tijd en binnen budget.
 
Wilt u meer weten over de ontwikkeling van datamodellen en het optimaliseren van dataopslag en dataprocessing? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Andere diensten

Post adres:
Kerkstraat 13
6606AJ Niftrik
 
Copyright © 2019 Sync in Code