API's op maat
Vermijd handwerk en koppel systemen aan elkaar. Is er geen bestaande software beschikbaar voor uw situatie? Dan is maatwerk API ontwikkeling de oplossing die zorgt voor de gewenste maatwerk API koppeling. Maatwerk API ontwikkeling is een van onze specialismen.
 
Het kan zijn dat u interne systemen wilt koppelen. Maar ook het koppelen met systemen van klanten en leveranciers is mogelijk. Met de juiste maatwerk API integratie en API design krijgt u een krachtige oplossing. Het uitwisselen van gegevens verloopt daarmee namelijk aanzienlijk makkelijker en efficiënter. Het ontwikkelen en bouwen van een maatwerk API koppeling is specialistisch werk dat gebeurt door API programmeurs.
 

Maatwerk API koppelingen met andere applicaties

  • Bouwen van API interfaces
  • Client en server implementaties
  • Bij voorkeur gebruik makend van standaarden zoals openApi, swagger etc.
  • Ophalen en (door)verzenden van data (hub)
  • API interfaces naar mobile applicaties (zowel push als pull)
  • Protocol translation (low level/old protocol to high level HTTP)
  • Ervaring met veel verschillende API interfaces en API technieken
 

Wanneer is maatwerk API ontwikkeling nodig?

Maatwerk API ontwikkeling is nodig als twee systemen elkaars taal niet begrijpen en als er geen standaard API interface beschikbaar is. Door een API interface te maken, kunnen de systemen wel met elkaar communiceren.
 
Een API (application programming interface) is een manier om computerprogramma's met elkaar te laten communiceren. Wanneer een programma een ingang en een set afspraken aanbiedt kan andere software deze gebruiken om informatie en instructies met dit programma uit te wisselen.
 
Er zijn talloze voorbeelden van computerprogramma’s die dankzij een API met elkaar communiceren en zo processen optimaliseren. Het kan gaan om 2 websites die met elkaar verbonden zijn, maar ook om machines of installaties die zijn aangesloten op het Internet of Things.
 
Sync in Code heeft eigen API programmeurs in dienst die complexe maatwerk API programmeren. Wij gaan dus duidelijk een stap verder dan API dienstverleners die alleen standaard API interfaces implementeren.
Wilt u meer weten over maatwerk API ontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Post adres:
Kerkstraat 13
6606AJ Niftrik
 
Copyright © 2019 Sync in Code